×

Kako upoznati naš asortiman?

1 Pogledajte sekciju proizvodi
2 Preuzmite naš PDF katalog
3 Pozovite nas telefonom

Za sva pitanja, sugestije, prijedloge obratite nam se na e-mail adresu l.ilicic@roccaforte.ba ili nas pozovite na 030/718-371

FORGOT YOUR DETAILS?

Tehnologija

Razvoj novih tehnologija, permanentna edukacija, vrhunski tim stručnjaka, briga o potrebama modernog potrošača - vodilja su branda Framini.

UKRATKO

Stalno ulaganje u najsuvemeniju tehnologiju proizvodnog procesa, vrhunske sirovine porijeklom iz Europske unije, kreativnost i inovativnost djelatnika osiguravaju visoku fleksibilnost u radu tvrtke Framini. Fleksibilnost u radu i izrada proizvoda po “mass customization” principu danas predstavlja jednu od naših najznačajnih konkurentskih prednosti na tržištu. Vrhunski visokoproduktivni talijanski strojevi za obradu drveta u sinergiji sa stečenim know-how-om predstavljaju temelj za izradu proizvoda visoke kvalitete. Dugogodišnje iskustvo u izradi serijskog namještaja i namještaja po mjeri, implementirana programska rješenja i sustavi, stalno usvajanje novih tehnologija garantiraju konstantnu, visoku kvalitetu proizvoda te isporuku proizvoda u najkraćem mogućem roku.

TOP